Blivande Brandingenjör

Pluggar på LTU till brandingenjör

Rodden 2.0

Publicerad 2015-09-28 17:00:32 i , Allmänt,

Tänkte att jag kunde berätta om lite olika aktiviter som annordas här uppe på skolan. Det finns något som kallas för Rodden och det innebär att man ska bygga en farkost som man ska kunna ro runt en boj i vattnet. Gick förbi och kollade på allas kreationer och vissa var ju mer genomtänkta än andra kan man säga. Vissa byggde något bara för att ha kul och sjunka medan vissa tog det steget längre och ville vinna.
 
Julia och Elin var ju här förra helgen och en av Julias vänner var med och deltog och hans lag tog ju såklart hem hela grejen! Vi stannade bara under första omgången (det var fyra omgångar med en final) för vi skulle hinna handla det sista inför min födelsedagsfest och hinna göra oss iordning osv.
 
Det som också är roligt vid Rodden är att man får kasta saker på varandra men endast sådant man kan äta, dock inte hårda saker så som potatisar. Annars är det fritt fram. Ungefär när vi kände att öppnade burken med surströmming kände vi att det var dags att gå till Slemmis (ICA) och handla mat istället.
 
Här sjunker Dalarnas Nation strax efter start!
 
Vinnarna av hela tävlingen är dom som är längst till vänster i denna bild, de hade satt ihop fyra badkar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela