Blivande Brandingenjör

Pluggar på LTU till brandingenjör

Next stop: Gävle

Publicerad 2014-06-19 11:52:23 i Allmänt,

God dag på er!
 
Tänkte jag kunde skriva lite i väntan på att få upp dokument från jobbet så jag kan jobba på tåget.. Tar lite tid med tågens internet. Jag har varit dålig på att skriva fast jag påstod att jag hade ett nytt upplägg. Jag har ett nytt upplägg men har inte kommit igång med det riktigt än, ni har fått lite försmak på de senaste två inläggen "Snacks" och "Hemma hos mig". Har eventuellt en till kategori men har inte bestämt mig helt och hållet än. Har i alla fall lite saker på lager för dessa kategorier vilket är mening att det ska leda till lite mera liv här på bloggen än vad det har varit senaste tiden. Är oftast väldigt trött när jag kommit hem från jobbet. Antingen har det varit en lång dag på jobbet eller så har jag tränat efter jobbet eller så träffar jag vänner efter jobbet och när jag kommer hem går och lägger mig på direkten oftast. Jag brukar ju krypa ner vid 21-tiden för att varva ner och sedan somna vid 22-23- tiden för att sedan gå upp 06 igen. Låter lagom spännande men jag har börjat bli mer och mer en morgon människa. Vaknar ofta av mig själv vid 06 även på helger och somnar inte om vilket jag tycker är starkt av mig! Dock måste jag göra något då, ska nog börja utnyttja den tiden till att förbereda inlägg i mina nya standard kategorier som ska få inlägg varje vecka!
 
Nog om detta, jag sitter nu på tåget på väg till Gävle för att möta upp två sköna brudar för att sedan åka vidare upp till Julias stuga för att fira midsommar tillsammans. Ska bli riktigt mysigt varesig det regnar, är kallt eller är strålande sol! Sällskapet som räknas, vilket det i och för sig allt gör!
 
Nä nu ska jag se om mina dokument är redo för att jobbas med! Hörs senare, om inte annat efter midsommar när jag är hemma igen :)
 
 
Sommarvärme kom tillbaka så jag kan njuta av smältande glassar!! ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela