Blivande Brandingenjör

Pluggar på LTU till brandingenjör

20140430

Publicerad 2014-04-30 14:57:51 i Allmänt, Outfits 2014, Stockholms Hamnar,

God dag på er!
 
Idag är det onsdag och halvdag för min del så jag är redan hemma och har hunnit träna och duscha. Ska strax klä på mig och göra mig iordning för kvällen. Jag ska ha en lugn kväll som involverar god middag och sedan ska jag iväg och kolla på en Majsbrasa och sedan så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske blir att stanna någonstans på väg hem eller så. En lugn Valborg ska det bli är tanken!
 
Idag så var det väldigt lugnt på kontoret och jag jobbade vidare med att inventera våra hyreskontrakt. Hittade lite klurigheter men min handledare var där så var bara att lokalisera honom och fråga så det var ju smidigt! Eftersom jag har hans fasta plats hoppar han runt bland de andra skrivborden i närheten. Vi jobbar i öppet landskap så det är inte så klurigt förutom att han nästan alltid står upp så man ser honom aldrig bakom bänken! Hehe.
 
Ska nog ta och klä på mig innan Fredrick tar sig hit så vi kan göra våra inköp från Systemet och mataffären. Frågan är vad man ska ta på sig, det är alltid kallt och regnigt och ruskigt på Valborg.. Får dyka in i garderoben och se vad jag hittar!
 
Gårdagens klädsel! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela