Blivande Brandingenjör

Pluggar på LTU till brandingenjör

EO Jewelry

Publicerad 2014-01-30 12:14:06 i Allmänt, EO Jewelry, Fotografi,

Hej allihopa!
 
Är fortfarande hemma sjuk. Det är tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra om dagarna, visst så städade jag mitt rum igår och lite sånt där tråkigt men ändå inget kul. Däremot så satte jag mig ned vid mitt skrivbord med alla mina pärlor och klurade lite på nya armband och liknande. Har några nya till kollektionen som ska upp på hemsidan i slutet av mars.
 
För er som inte har följt mig tidigare har nog ingen aning om vad jag pratar om så tänkte ta och berätta det lite kort för er! I slutet av augusti 2013 så bestämde jag mig för att börja sälja smycken jag tillverkat själv. Jag startade en hemsida {länk} och där har det fortsatt med nya kollektioner, än så länge en armbandskollektion och en örhängeskollektion. Dessa finns uppe på min hemsida med mer information. Jag håller även på att jobba med webshoppen för att den ska få en shoppingcart och allt sådant som t.ex. H&M och Lindex har på sina hemsidor.
 
Flera planer för EO Jewelry är på gång. Bland annat så har jag en model som ska fotograferas med mina smycken så det ska bli kul! Så det ska planeras och sedan genomföras innan slutet av mars!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela