Blivande Brandingenjör

Pluggar på LTU till brandingenjör

Långhelg

Publicerad 2014-05-31 20:43:23 i Allmänt,

Hej på er!
 
Jag har haft långhelg och det känns som jag inte har jobbat på år och dar! Nästa vecka blir också en kort vecka.. Hela måndagen är jag uppbokad på möten och sedan har jag lite resor och dylikt nästa vecka. Det är även halvvecka nästa vecka, halvdag på torsdag och ledig på fredag. Massa ledighet vilket är i och för sig skönt för då har jag hunnit pilla runt här hemma och storstäda mitt rum och flytta på lite möbler. Hann inte göra klart allt riktigt idag så det får vänta till morgondagen!
 
Denna ledighet har jag spenderat med att äta god mat, gott sällskap och roliga stunder på bio. Var och så "One Million Ways to Die in the West" i torsdags och den var rolig! Nästan sugen på att se den igen, var länge sen jag tyckte en bio-film var så rolig. Känns som jag mest har gått och sett seriösa filmer på bio, inte för att dessa har varit tråkiga med det var skönt med lite omväxling!
 
Nu ska jag jobba vidare lite mera med EO Jewelry innan jag ska stänga av datorn och sedan krypa till sängs i mitt rena och fina rum!
 
Fick även för mit att baka igår... Hehe
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela